Aktiviteter / Tirsdagstræf

Tirsdagstræf

Formiddage i Vindeby præstegård med spændende foredrag, kaffe og kage. Tirsdag kl. 10-12 

 

6. september kl. 19.00 på Onsevig havn.
Denne tirsdagstræf er rykket ud af præstegården og afholdes kl. 19.00 på Onsevig havn. Peter Dan Petersen vil denne aften vise os rundt og fortælle havnens historie.
4. oktober kl. 10.00 i Vindeby præstegård
Jeppe Nissen fortæller: Den 4. oktober handler det om familiens 3 uger lange rejse til Israel med hovedvægten på vores besøg på Kong Herodes' ørkenborg Massada. Det er en go' historie med masser af billeder!
1. november
Velkommen til et oplæg om sognepræst på Femø og i Birket’s vej til embedet over teologien, arkæologien og udviklingsfirmaet:
Beth Marie Hagemann begyndte at læse teologi tilbage i 1980’erne. Tiden dengang var en brydningstid, hvor teologer begyndte at diskutere om Jesus har gået på jorden eller om det er nogle gode historier. Beth udforskede selv dette ved at være volontør på 1 udgravning i Israel. Det vil hun fortælle om og hvad hun fandt. Hun vil også fortælle om sin erhvervserfaring hvor hun både har lavet udviklingsprojekter og undervist på universitetet i ”underlige” fag som fx Six Sigma, Innovation, Iværksætteri osv.
6. december
Jeppe Nissen gæster os igen og fortæller:
6. december vil jeg fortælle lidt løst og fast om en præstegårdsbarndom på landet i 50-erne 0g 60-erne. Det er nok ikke alle historierne, der lige "stuerene" (f. eks. har jeg en om mødet mellem et par blå overalls og en kokasse...), men de er som regel harmøse...